+385 1 2006 – 465

PON - PET: 8h do 15h

info@aluban.eu

Dostava/Uvjeti plaćanja

DOSTAVA  UNUTAR  HRVATSKE:

Prihvačanjem  ponude nudimo Vam dostavu na odabranu adresu.Nakon uplate i odabira adrese dostave unutar 2-3 radna dana roba se otprema sa našeg skladišta kurirskom službom. Sve narudžbe iznad 10.000,00 kn za područje RH su besplatne sa izuzetkom otoka gdje je potrebna nadoplata od 100,00kn na ukupan iznos narudžbe.

Ukoliko narudžba ne prelazi 10.000,00kn prilikom službene ponude zadnja stavka se odnosi na cijenu prijevoza prema navedenoj adresi od strane kupca.

Realno vrijeme dostave unutar Hrvatske je 4-5 radna dana.Ukoliko imate potrebu za profilima dužim od 300 cm cijena dostave je veča.Prilikom narudžbe potrebno je navesti sve podatke kako nebi došlo do pogrešne isporuke ili zastoja u dostavi.

VLASTITO PREUZIMANJE:

Prilikom narudžbe označite opciju vlastitio preuzimanje te budite slobodni nakon  uplate cijelokupnog iznosa navedene naruđžbe preuzeti robu na našem skladištu od Ponedjeljka do Petaka od 08-15h.Kanalski put 14,10 000Zagreb/Žitnjak.Po primitku uplate Vaši proizvodi biti će pripremljeni te spremni za preuzimanje,obavijest o preuzimanju vršimo mailom ili telefonskim putem.

DOSTAVA  ZA ZEMLJE EU:

Ukoliko želite da dostavu izvršimo na adresu u području zamalja EU,možemo Vam ponuditi CARGO kamionski prijevoz ili PAKETNU distribuciju preko kurirske službe.Rok isporuke za zemlje EU je između 7-14 dana.Za zemlje u susjedstvu(SLOVENIJA,MAĐARSKA) dostava je moguća vlastitim vozilom prema dogovoru sa kupcem.Dostava za područje Europe je individualna prema svakoj narudžbi te je potrebno navesti da li kupujete kao privatna  ili  fizicka osoba zbog odbitka pdv-a

Uvjeti plaćanja

Virmansko plaćanje:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

TEL: +385 1 2006 – 465
info@aluban.eu

Korištenjem ove stranice slažete se sa upotrebom kolačića (engl. cookies). Više

Postavke kolačića na ovoj stranici su postavljeni na "odobreno" kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo korištenja. Ako nastavite koristiti ovu stranicu bez mijenjanja postavki ili ako kliknete "Prihvati", slažete se sa korištenjem kolačića (engl. cookies).

Close