+385 1 2006 – 465

PON - PET: 8h do 15h

info@aluban.eu

Okrugli sistemi

OKRUGLI SISTEMI

  • Aluminijske ograde u kombinaciji sa staklom
  • Stup fi 40mm  / Rukohvat fi 50mm / Staklo 6-8mm Lamistal / Kaljeno
Site map

OKRUGLI SISTEMI

  • Aluminijske ograde sa horizontalnom ispunom
  • Stup fi 40mm  / Rukohvat fi 50mm / Ispuna fi 16mm
Site map

Pogledajte video sadržaj o sastavljanju ovakvih konstrukcija.

Profili
Stupovi
Spojni elementi
Dodaci
Profili

Izaberite iz naše ponude aluminijskih profila četri osnovne boje,te ih na vrlo jednostavn način uklopite u Vašu novu ogradu.Profili su obrađeni tvorničkom zaštitom eloksaže u debljini od 15 mikrona,te plastifikacijom suvremenom 3D tehonologijom kako bi se dobio vjerodostojan i prirodni dizajn drveta u bojama orah i bor.Profile koje Vam nudimo svojom kvalitetom obrade garantiraju dugi vijek trajanja je postojan izgled u svim vremenskim uvjetima.Garancija na prohrđavanje je DOŽIVOTNA.

 

Stupovi

Aluminijski stupovi okruglih sistema dostupni su u boji sjaj i mat. Najvažniji element svake ograde izrađen je suvremeni procesima obrade kako bi svojim elegantnim izgledom i visokom čvrstočom osigurao zadovoljstvo kupaca.

 

Ispuna profil fi16mm
Ispuna staklo 6-10mm
Bez ispune
Bez ispune

Aluminijski stupovi bez nosača stakla ili ispune.Mogučnost individualnog odabira različitih materijala i profila kao ispuna.Perforirani limovi,drvene ili aluminijske letvice,plexiglas…

 

Spojni elementi
Dodaci
TEL: +385 1 2006 – 465
info@aluban.eu

Korištenjem ove stranice slažete se sa upotrebom kolačića (engl. cookies). Više

Postavke kolačića na ovoj stranici su postavljeni na "odobreno" kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo korištenja. Ako nastavite koristiti ovu stranicu bez mijenjanja postavki ili ako kliknete "Prihvati", slažete se sa korištenjem kolačića (engl. cookies).

Close