+385 1 2006 – 465

PON - PET: 8h do 15h

info@aluban.eu

Kvadratni sistemi

Kvadratni sistemi

Aluminijski sistemi kvadratnog dizajna stupova predstavljaju nešto drugačiji izbor među kupcima.Profinjenog dizajna te vrhunske kvalitete predstavljaju zanimljivu zamjenu za klasične okrugle ograde.Ukoliko Vašu ogradu želite učiniti drugačijom budite slobodni kombinirati stupove i spojne elemente sa različitim bojama rukohvata.Stupovi su dostupni u boji sjaj dimenzija 38,5 x 38,5mm.

Site map

Pogledajte video sadržaj o sastavljanju ovakvih konstrukcija.

Profili
Spojni elementi
Stupovi
Dodaci
Profili

Izaberite iz naše ponude aluminijskih profila četri osnovne boje,te ih na vrlo jednostavn način uklopite u Vašu novu ogradu.Profili su obrađeni tvorničkom zaštitom eloksaže u debljini od 15 mikrona,te plastifikacijom suvremenom 3D tehonologijom kako bi se dobio vjerodostojan i prirodni dizajn drveta u bojama orah i bor.Profile koje Vam nudimo svojom kvalitetom obrade garantiraju dugi vijek trajanja je postojan izgled u svim vremenskim uvjetima.Garancija na prohrđavanje je DOŽIVOTNA.

 

Spojni elementi
Stupovi
Dodaci

Kako bi olakšali montažu i uštedjeli vrijeme,nudimo Vam sav vijčani asortiman koji je potreban za montažu aluminijskih sistema.Iz asortimana izaberite vijke u inox a2 kvaliteti ili pocinčane 8,8,te kemijske proizvode renomiranih proizvođača.

 

TEL: +385 1 2006 – 465
info@aluban.eu

Korištenjem ove stranice slažete se sa upotrebom kolačića (engl. cookies). Više

Postavke kolačića na ovoj stranici su postavljeni na "odobreno" kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo korištenja. Ako nastavite koristiti ovu stranicu bez mijenjanja postavki ili ako kliknete "Prihvati", slažete se sa korištenjem kolačića (engl. cookies).

Close